søndag 23. mai 2010

To fine fyrer

Jeg har levert to stk hannkjønn til denne jord. Foreløpig er de ganske små, og håndterlige. To morsomme små mennesker. Det eneste de ser ut til å ha til felles er etternavnet. Nå står den ene med hodet ned i krydderskuffen og nyser, mens han kaster buljongterninger og Natvigs rundt seg. Den andre sitter i en stol og suger inn kunnskap om dinosaurer og fortidens ville dyr, servert av Nrk. To helt forskjellige små menn. Jeg gleder meg til å se sluttresultatet, og at når jeg åpner porten om tjue år, vil to flotte mannfolk spankulere ut i verden. Forhåpentlig har jeg da bidratt til noe av det. Jeg krysser fingrene, nusser de på halsen til de gurgler av fryd. Det kan jo ikke være feil.

:)

2 kommentarer:

littlemisssunshine sa...

Man kommer veldig langt med krydderkunnskap, dinosaur-tv og kosemamma. Jeg er ikke i tvil om at det rusler to fine fyrer ut av porten om 20 år. Da står mor og far igjen og lurer på om verden er klar for disse to flotte fyrene..

Den gode feen sa...

He he he, så artig. Eg ler høgt her medan eg måtte lese innlegget ditt høgt for Herr fe. Dette høyres jo ut som våre to gutar. Han minste er altså så hissig og illsint, at me brøler av latter kvar einaste dag. Vår eldste er roleg, fornuftig og snill som eit lam. Eg grugledar meg til å sleppe dei ut porten :)

Ha ei flott helg, klem frå Linda