mandag 23. november 2009

Hvor er patentkontoret?

Storebror sitter naken inntullet i en dynetrekkløs-dyne, i halvsøvne og følger nøye med. "du må putte hele dyna inn i trekket da mamma..." Jada sønn, tenker Kosemamma, mens hun strever i halvmørket, og med øyne i nakken følger med om Storebror har tenkt å bli rammet av nok en kvalmebølge. Svineinfluensaen har svevd over huset flere kvelder på rad, og har krevd sitt av nattevåk, oppkast og sengeskift. Kosemamma har gjort seg noen tanker mens hun har løpt hutrende fram og tilbake mellom husets soverom de siste netter. For det første vil hun sende en stor pokal og gullmedalje til han eller hun som fant opp den moderne vaskemaskinen. Deretter går en takk til gründeren av den aller første tightsen, et perfekt behaglig plagg for en stresset mamma som må løpe rundt med vaskebøtte og paracet, og sist men ikke minst en hyllest til den som fant opp hårstrikket, en uvurderlig liten hjelper i en kaotisk stund.

Men hun har også forbannet all verdens optikere som ikke klarer å lage et par briller som kommer når man plystrer. Har man minus 3 på begge gluggene, to unger som hyler på mor og klokka er 02.36 hadde slike briller vært perfekt. Det er i det hele tatt en del ting som hadde gjort mange ting enklere i slike situasjoner. Kosemamma har lurt på å kjøpe seg et par "strap-on- breasts", det finnes nok der ute i pornoverdenen et sted. Ikke at hun rent fysiologisk trenger et par, men om hun kunne ha smuglet et par, (ett bryst holder strengt tatt), sånn inn under haka på en sovende Lillebror, når en kvalm Storebror roper hjelp fra rommet sitt sånn rundt midnatt hadde det vært perfekt! Da hadde han kanskje fortsatt drømt søte drømmer, til mamma famlende ( uten briller vet du ) hadde famlet seg tilbake til sengs.

Hmm, en ide tar form. En slags "Overlevelse-kit" til mødre rundt i det ganske land! 3 ønsker i ett for 399,-! Tror det kan bli en stor suksess! Håper bare aldri noen trengende overraskende da skulle ringe på døren sent en nattetime. For jeg tror nøden bør være ganske stor om man tør låne telefonen til kvinnen som da åpner døren, iført falske hengepupper, briller med antenne og 3 doble AAA batterier på stangen, en tights trukket godt opp over navlen, og med håret i en halveis hestehale.
Men ideen er ikke dum.


Ps: Med på kjøpet får man et par varme raggsokker i ull, med sklisikker såle til bruk ved skarpe svinger på glatt parkett.

1 kommentar:

HeidiCat sa...

Jeg kjøper gjerne et "overlevelses-kit" til 399,-. En fantastisk god idè! Det burde være mulig å få et vedtak på hjemmehjelp til slike netter. Da kan du trykke på alarmknappen og nattpatruljen kommer og rydder opp. Skal se om jeg finner riktig NAV-skjema.
Håper dere blir friske snart, stakkars folk!!